top of page
centrale verwarming Berten Luc

CENTRALE VERWARMING OP AARDGAS, PROPAAN OF ZONLICHT 

U mag verwachten dat uw centrale verwarming als kloppend hart van uw huis, betrouwbaar is. Berten Luc zorgt steeds voor een duurzame installatie van uw centrale verwarming, vloerverwarming inclusief de plaatsing van zonneboilers en de installatie van warmtepompen. Verwarm zo efficiënt mogelijk en bespaar uzelf onnodige kosten door een correcte plaatsing en zorgvuldig onderhoud.

Met almaar stijgende energiefacturen kunt u beter uw eigen energie produceren.

 

Een zonneboiler maakt gebruik van zonlicht om u van warm water te voorzien. Met de installatie van een warmtepomp produceert u energie door warmte te halen uit lucht, bodem en water.

 

Wij staan u graag bij met advies over de verschillende opties voor uw woning.

ONDERHOUD VAN UW CV-KETEL

zonnecollector

VOORDELEN VAN EEN ZONNEBOILER

Uw cv-ketel gaat langer mee met zorgvuldig onderhoud. Zo kunnen wij onder andere uw stookolietank controleren met ultrasoon. Onregelmatigheden of andere mankementen worden snel uit de wereld geholpen dankzij een grondig onderhoud van uw cv-ketel door Berten Luc.

Berten Luc

CONTACTEER ONS

REKEN OP EEN SPECIALIST IN BRANDERTECHNIEK EN CONTACTEER BERTEN LUC UIT MENEN VOOR DE PLAATSING, HERSTELLING OF HET ONDERHOUD VAN UW CENTRALE VERWARMING. VRAAG NU UW GRATIS EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN.

bottom of page